coronavirus

COVID-19 beleid - v.v. SEOLTO:: Beste leden en bezoekers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel Vrouwen 30+ sluiten eerste ronde af zonder punten maar met plezier!

Vrouwen 30+ sluiten eerste ronde af zonder punten maar met plezier!

door Casper

Afgelopen vrijdag hebben de vrouwen 30+ enorm hun best gedaan om weerstand te bieden in het thuistoernooi.
Voordat er überhaupt een wedstrijd gespeeld kon worden was het eerst tijd voor de ‘corona’ teamfoto. Wat een plaatje he!?

Ze trapte af tegen De Fendert. Waar ze in vorige toernooien met grote cijfers verloren was het dit keer 2-0. De vrouwen stonden als een boom te verdedigen en daarachter stond Kim nog een bere wedstrijd te keepen. De wedstrijd daarna moesten ze gelijk weer het veld op want de wedstrijd tegen Steenbergen stond op de planning. Maar… wat een verrassing, er stonden 6 nieuwe vrouwen op het veld. Alleen keepster Kim stond nog op haar plek. Wat een luxe dat je 16 (!) vrouwen tot je beschikking hebt! Helaas werd deze wedstrijd verloren met 6-0.
Even een pauzetje. De SEOLTO vrouwen hadden nu een wedstrijd rust.  Na de rust mochten ze het veld betreden tegen NVS. Onbekende tegenstander dus uitgaan van eigen kwaliteit maar met 16 fanatieke vrouwen heb je heel wat keuze. De keuze van NVS was in ieder geval het doel van ons raken, dat lukte maar liefst 4x. Was er dan nog een sprankje hoop op winst tegen Klundert? Nee.. maar het was ontzettend verdiend geweest dat de vrouwen SEOLTO een puntje hadden gepakt. De hele wedstrijd ging het gelijk op.
Alhoewel een pintje hebben ze wel gepakt in de derde helft, meerdere zelfs. Het glas werd geheven op de verjaardag van trainer Menno, op het samenspel en zeker het plezier!
Stand na ronde 1

Laat een bericht achter