Home SEOLTO actueel We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen!

door Casper
0 reactie

Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Met de nieuwe versoepelingen is het weer mogelijk om de kantine te openen.
Niet geheel als vanouds, maar wel een flinke stap voorwaarts met de 1,5 meter in acht genomen.

Voordat we verder ingaan op het voetballen, willen we toch kort stilstaan bij het droevige bericht dat recent een zeer gewaardeerd lid – Jack Ossewaarde – ons is ontvallen. Kort daarna is ook zijn broer Bas Ossewaarde helaas overleden. Ons medeleven gaat uit naar hun familie en vrienden en wij wensen hen veel sterkte in deze tijd.

Sinds iets meer dan een maand is onze jeugd onder de 12 jaar weer begonnen met trainen. Onze velden waren op dat moment nog niet klaar, maar we konden gelukkig op de zaterdagen gebruikmaken van het kunstgrasveld van v.v. Virtus. Kort hierna kon ook de oudere jeugd weer starten. Sinds enkele weken zijn ook onze senioren weer begonnen met uiteraard de spelers van ons Vlaggenschip.

Het lijkt vanzelfsprekend, even opstarten, echter realiseren we ons als bestuur dat een enorme groep met vrijwilligers is die meteen klaar staat en dat de samenwerking met onze buren Virtus en Seven Hills, best speciaal is. We zijn hier super trots op en willen daarom een woord van dank uitspreken voor iedereen die zich ingezet heeft om het normale leven weer op gang te krijgen. Daar zijn we enorm blij mee. Niet alleen als bestuur, maar iedereen die zich aan onze club verbonden voelt.

Het blijft allemaal nog vreemd, want we hebben het jaar niet echt kunnen afsluiten en langzaam aan gaan we gewoon over in het nieuwe seizoen. Dit geldt ook voor de trainingen van de selectie. Jack Beusenberg vertrekt en Frans Ceton neemt het over. Hoe gek kan het lopen, dat Frans ons een hand gaf, in een periode dat het 1e elftal aan het vechten was tegen degradatie en op zoek was naar versterking. Zoals de meesten van jullie hebben vernomen, is die versterking met dank aan onze technische commissie en de welwillendheid van de nieuwe spelers goed gelukt. We bedanken uiteraard Jack Beusenberg voor zijn inzet en tegelijkertijd wensen wij Frans Ceton heel veel succes toe in zijn 2e periode als trainer van onze mooie club.

Vanaf 2 juli 2020 gaat de kantine weer open.
De insteek van het bestuur is om deze zomer de mogelijkheid te bieden door te trainen en geen zomerstop te hebben, want iedereen wil natuurlijk gewoon weer lekker voetballen. We maken hiervoor een aangepast schema op basis van de behoefte van onze spelers en beschikbaarheid van trainers. Hoe dit er allemaal exact uit zal gaan zien, zullen we in de loop van de tijd moeten zien.

De velden liggen er redelijk goed bij. Het A- en B-veld zijn volledig bespeelbaar en het C-veld gedeeltelijk. In het midden van het C-veld is een strook aan het herstellen van de gevolgen van een kapotte waterklep. Wij denken dat dit nog twee a drie weken gaat duren. Indien de nood aan de man is, kan het C-veld gedeeltelijk gebruikt worden.

Helaas is de kantine maanden gesloten geweest en zijn we naast de trainingen niet echt in staat geweest om weer eens een drankje met elkaar te doen. Met de versoepeling van de maatregelen komt hier gelukkig verandering in. Dit betekent dat de kantine weer open gaat en douches en toiletten ook weer gebruikt mogen worden.

Het betreden van het sportpark is door de Corona maatregelen niet helemaal als voorheen. Dit heeft te maken met de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent: als je ziekteverschijnselen hebt, blijven we thuis en laat je je testen. Verder geldt de 1,5 meter regeling voor het gehele sportpark. Denk hierbij aan parkeerplaatsen, tribunes, terrassen, kantine, douches, etc. Verder zijn er looprichtingen en routes uitgezet. Wij vinden het als bestuur belangrijk dat iedereen zich aan deze richtlijnen houdt. Voor verdere informatie kun je kijken op https://nocnsf.nl/sportprotocol.

Fijn dat we ons sportpark weer in bedrijf mogen zetten. De bar is volledig operationeel en de keuken gedeeltelijk. Op dit moment zijn we de keuken aan het renoveren, waarbij bestaande apparatuur in zijn geheel wordt vervangen en RVS werkbladen worden geplaatst. We verwachten dat dit op korte termijn gerealiseerd is. Daarnaast is er ook een renovatie in de bestuurskamer begonnen, dus van deze ruimte zal zeer beperkt tot geen gebruik gemaakt kunnen worden voor een nog onbepaalde periode. Een ding is zeker, het gaat er fantastisch uit zien straks, maar nog even geduld dus.

We zijn dus vanaf 2 Juli weer volop in bedrijf en hopen jullie dan ook snel weer zien.
Veel plezier de komende maanden!

 

Bestuur v.v. SEOLTO

Laat een bericht achter