Home JEUGD Wedstrijdverslag: SEOLTO JO8-2 – Victoria’03 JO8-2

Wedstrijdverslag: SEOLTO JO8-2 – Victoria’03 JO8-2

door Arlon
0 reactie

Eindelijk, het is weer zaterdag, er mag dus weer gevoetbald worden. Vorige week werd de eerste wedstrijd gespeeld, uit bij Klundert. Die wedstrijd werd gewonnen door Klundert, maar wat deden de kids het goed!

Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd op het programma, tegen Victoria’03 uit Oudenbosch. Voor SEOLTO begonnen Guus, Dylan, Bodi, Daan, Siem en Djoey aan de eerste helft.

Al vrij vroeg na het eerste fluitsignaal wist Dylan de bal in het doel van Victoria te krijgen, na slechts 2 minuten voetballen stond het 1-0 voor SEOLTO. Victoria bood lichte tegenstand, SEOLTO liet zich hier niet door afschrikken en bleef kansen creëren, ook nu wist Dylan de bal met een krachtig schot achter de keeper van Victoria te schieten.
Victoria was nog maar net bekomen van de 2-0 in het voordeel van SEOLTO en een prachtig schot van Sjoerd ging maar net naast, Dylan pakte de bal op en probeerde het ook, zijn schot belande op de lat en ging over de achterlijn via een speler van Victoria waardoor er een corner werd genomen door Siem. Dylan ontvangt de bal en schiet naast.

Waar Victoria probeerde het doel van de oranje hemden te bereiken stond daar Sjoerd die ijzersterk verdedigde en veel te sterk bleek voor de tegenstander, Sjoerd probeert de bal richting het doel van Victoria te krijgen.
Na slechts 10 minuten voetballen schrijft Dylan de 3-0 op zijn naam, een zuivere hattrick!

Djoey verdedigt voor ons eigen doel, dit doet hij erg goed en weet de bal een goede schop te geven, de voet van de tegenstander zorgt ervoor dat de bal over de lijn gaat. Siem neemt de bal en loopt met bliksemsnelheid richting het doel van Victoria, hij haalde uit, zijn schot schampte de paal en verdween over de achterlijn.

Doelman Guus verveelt zich zichtbaar, zijn teamgenoten zorgen ervoor dat hij nauwelijks iets te doen heeft, maar krijgt via een omweg zijn eerste bal in het doelgebied en raapt zonder al te veel moeite van de grond, het uitschieten van de bal ging niet helemaal lekker waardoor de bal niet ver komt en de tegenstander kans heeft op scoren. Siem was scherp en wist dit snel te voorkomen en maakte kort hierna de 4-0.

In de 2 minuten daarna wist Siem de bal in het strafschop gebied te krijgen, hij struikelde waardoor Sjoerd het overnam, Sjoerd zag Dylan vrij lopen en Dylan wist de 5-0 te maken! Een fantastische eerste helft!

De eerste helft liep soepeltjes en gesmeerd, de tweede helft spelen we tegen de zon in.

Na de aftrap weet Bodi met een knappe pass de bal bij Dylan te krijgen die hem op zijn beurt speelt naar Sjoerd, de doelman van Victoria weet de bal te onderscheppen en voorkomt dat SEOLTO kan scoren. Via de doelman ontvangt Sjoerd de bal en speelt deze af op Djoey waardoor ook hij een doelpunt op zijn naam kan schrijven, in de 21ste minuut is het dan 6-0 in het voordeel van de oranjehemden.

Victoria weet na de aftrap snel het doel van SEOLTO te bereiken waar doelman Guus op hen staat te wachten, de bal gaat naast en Guus mag de bal uitschieten. Guus krijgt de bal niet lekker op zijn voet waardoor de bal in de voeten van de tegenstander terecht komt, zij hadden dit niet verwacht en waren verrast en wisten niet wat te doen.

In de 24ste minuut krijgt SEOLTO een corner, Bodi mag nemen en weet de bal bij Daan in zijn voeten te spelen die de bal net niet in het net krijgt. Kort daarna weet Daan die vandaag zijn eerste wedstrijd speelt te scoren, hij maakt de 7-0.

In de 27ste minuut weet Liam met een heerlijk schot de bal over de lijn bij Victoria te krijgen waardoor ook hij een doelpunt mag bijschrijven. 8-0.

Na de 8-0 van Liam gebeurt er ineens heel veel, De wedstrijd wordt even onderbroken vanwege een opstootje die door de arbiter van vandaag snel werd opgelost. Victoria weet hier gevaarlijk uit te komen en verrast vriend en vijand, Siem verdedigt goed waardoor Guus de bal kan pakken. Djoey kan een heel eind lopen en wordt net voor het doel afgestopt en krijgt hierdoor geen kans om te schieten. Djoey krijgt heel kort hierna nog een kans waardoor hij alsnog kan scoren 9-0.

Na de aftrap van de tegenstander weet Dylan de bal razendsnel terug in de ploeg te brengen en vliegt op de goal van de tegenstander maar krijgt hem er net niet in. Sjoerd weet snel hierna dubbele cijfers op het scorebord te krijgen 10-0, Dylan doet hier kort daarna nog een schepje bovenop 11-0 met nog een aantal minuten op de klok.

Siem weet in korte tijd de doelman van Victoria 2x te passeren en schrijft de 12-0 en 13-0 op zijn naam. Ook daarna is Siem nog niet klaar, hij probeert wederom het doel van de tegenstander te bereiken maar ziet in de haast geen afspeelmogelijkheden waardoor Victoria al snel bij onze doelman uitkomt, gelukkig weet de altijd hardwerkende Siem weer rust te brengen en zelfs weer bij het doel van de tegenstander uit te komen.

Nadat de doelman van Victoria de bal uitneemt en bij de speelster van Victoria terechtkomt, geeft zij heel de verdediging van SEOLTO het nakijken, vol trots schiet zij de bal vol overtuiging achter doelman Guus. Waarmee zij de eindstand op 13-1 brengt.

We kunnen voorzichtig aan concluderen dat de het harde trainen (met dank aan de trainers) zijn vruchten begint af te werpen. Op het veld staat steeds meer een team dat graag samenspeelt en er onwijs veel plezier in heeft.

Volgende week spelen de kids uit bij Hoeven, meer informatie volgt komende week op de training! 

Laat een bericht achter