Home SEOLTO actueel Zomerstop bij SEOLTO: Fijne vakantie allemaal!

Zomerstop bij SEOLTO: Fijne vakantie allemaal!

door Casper
0 reactie

Het seizoen zit erop. Een jaar vol ups en downs is weer ten einde en we kunnen stiekem toch wel weer spreken van een mooi en bijzonder jaar. Een kort overzicht…

De manschappen van Hoofdtrainer Jack Beusenberg weten het seizoen af te sluiten met een knappe 6e plaats. De topscorers van het afgelopen seizoen zijn Yannick van Niekerk (11), Tom Wijne (9) en Sebastian Stoop (8). Helaas gaan er aan het einde van een seizoen altijd mensen weg. We nemen binnen de selectie afscheid van verschillende spelers om diverse redenen. Ronald Polhuijs stopt op het hoogste niveau en de drie vrienden Tom Wijne, Sebastian Stoop en Joshua Broeders gaan volgende seizoen de clubkleuren van Virtus vertegenwoordigen. Ook Bart Stuyts vertrekt en de talentvolle goalie gaat bij DHV proberen meer minuten te maken. Wij wensen alle vertrekkende spelers heel veel succes en plezier bij hun nieuwe club en weet dat de deur voor jullie altijd open staat, mocht je de weg naar SEOLTO terug zoeken.

Gelukkig komen er ook weer diverse jongens van omliggende verenigingen onze kant op, zodat we onze selectie op een SEOLTO waardig niveau kunnen houden. Tel daar de talenten van de JO-19 bij op en we hebben vast weer een mooie groep om naar uit te kijken. Diezelfde talenten lieten zich in de persoon van Brian de Graaf al diverse malen bij ‘het eerste’ zien aan het einde van het seizoen, dus dat beloofd wat.Daarnaast hebben we natuurlijk nog onze jongste jeugd die ook volgend seizoen weer in grote getallen onze mooie clubkleuren zullen verdedigen. We kijken nu al weer enorm uit naar de leuke filmpjes van onze talentjes van de JO-8 en J0-10. Hiervoor wil ik graag Matthijs van Verseveld bedanken; de huisleverancier voor deze geweldige filmpjes.

Rest me nog de Dames 30+ te feliciteren met hun behaalde kampioenschap. Erg knap en leuk om te zien hoe enthousiast jullie de mooiste sport ter wereld bij onze fantastische club beoefenen.

Tot slot wil ik een ieder bedanken voor wederom een mooi SEOLTO jaar en laten we met z’n allen proberen er volgend jaar een NOG beter seizoen van te maken, voor jong en oud! En als aller laatste…

SEOLTO WENST AL HAAR LEDEN EEN FIJNE VAKANTIE TOE!

Laat een bericht achter